Următoarele condiţii şi recomandări sunt importante din mai multe puncte de vedere: pentru că articolele să fie utile, atrăgătoare şi uşor de înţeles de către cititori. Apoi, pentru că valoarea lor să fie de bună calitatea. Un articol ar trebui să fie scris în primul rând pentru oameni şi apoi pentru motoarele de căutare. Acest lucru este acum cu atât mai important cu cât Google deja a anunţat că pune accent pe conţinut uman, îndreptat spre experienţe umane plăcute. 

Deci articolele ar trebui să curgă fluent, să transmită informaţii folositoare, să fie aerisite şi uşor de parcurs şi de înţeles. Pentru aceasta luaţi în considerare următoarele:

Sfaturi, Secrete si Ponturi pentru Articole SEO bine scrise

  • Folosiţi un limbaj adecvat şi uşor de digerat. Se spune că dacă poţi face un text care poate fi înţeles de un copil de clasa a VI-a, înseamnă acel text este unul bun. 
  • Articolele trebuie să fie unice. Nu postaţi acelaşi articol în două publicaţii şi nici nu folosiţi paragrafe copiate pentru a compune un articol din bucăţi. Aceste practici sunt dăunătoare pentru că roboţii Google depistează foarte uşor conţinutul plagiat. 
  • Ca şi lungime, articolele ar trebui să aibă cel puţin 500 cuvinte. În prezent, recomandarea multor specialişti seo şi experţi în conţinut digital este de 700 de cuvinte/ per articol. 
  • Puteţi scrie cu sau fără diacritice, dar verificaţi cerinţele site-ului respectiv.
  • Verificaţi articolul chiar şi de două ori înainte de a-l publica. Orice eventuale modificări sunt posibile, însă cu achitarea unei sume. 
  • Tineţi cont de topicul site-ului pe care publicaţi articolul, pentru a fi relevant. Adăugaţi pe cât posibil titlul şi conţinutul articolului topicului site-ului respectiv. De exemplu, dacă vinzi lenjerii de pat şi postezi un articol pe un site de ştiri, pot să transformi textul într-o ştire, precum: “Criza energetică îi determină pe oameni să-şi cumpere aşternuturi din merinos”.
  • Acceptăm articole de tip adult cum sunt cele pentru derivate alimentare, casino, pariuri sportive, sexshop, videochat, tutun, pharma, politic, cdbd, matrimoniale şi servicii funerare. Acestea au un preţ diferit, verificati intai ce site-uri accepta continut adult,. 
  • Este strict interzisă postarea articolelor care conţin materiale, comentarii, imagini, secvenţe video cu limbaj obscen sau vulgar, abuzive, ameninţătoare, indecente, şoviniste sau discriminatorii. Conţinutul nu trebuie să încalce drepturi şi libertăţi ale omului sau alte clauze legale. Nu sunt acceptate mesajele şi textele rasiste, sexiste sau ilegale conform legislaţiei României. 
  • Din punct de vedere al calităţii, articolul trebuie să fie corect din punct de vedere gramatical, să conţine subtitluri şi paragrafe pentru a fi uşor de parcurs. Imaginea care însoţeşte articolul trebuie să fie în format landscape/ wide, cu rezoluţie minimă 800×600, până în 5 mb. Se accepta doar imagini stock, imagini proprii sau gratuite şi este necesară specificarea sursei imaginilor. 
  • Nu se acceptă articole despre criptomonede, despre încălcarea legilor României, PR negativ sau promovarea concurenţei. 

Ține cont de aceste îndrumări pe care pun accent copywriterii și specialiștii seo ca să poți maximiza beneficiile articolelor SEO publicate în favoarea ta.

Nu uita că dacă ai nevoie de servicii de scriere articole seo, există o secțiune separată în site unde poți alege să colaborezi cu un Copywriter.

Click aici să ne trimiți cererea ta de scriere articole.