De ce să publici articole prin Instapress?

Aplicația noastră îți oferă o experiență unică de postare articole și interacțiune cu ceilalți publisheri și copywriteri. Fie că ai deja articolele scrise, fie că ai nevoie și de un content writer, campania ta de link building poate fi accelerată de aici. 

 • Crești poziția site-ului în SERP
 • Backlinkuri de calitate
 • Publici instant articole
 • Verifici ușor metricile publisherilor
 • Plătești simplu, prin card MobilPay
 • Zeci de categorii de site-uri
 • Linkuri dofollow, cu valoare SEO
 • Suport: chat, mail, ticket, apel

Features

Ce tipuri de articole poți publica?

Comunicările și textele despre afacerea ta, despre produsele și serviciile tale, pot lua multe forme, iar pe InstaPress acceptăm cam orice articol în care poate fi inserată cu tact o legătură spre site-ul tău.

Conţinutul nu e rege. E întreg Regatul. 

Conţinutul nu e rege. E întreg Regatul. 

Advertorialele SEO sunt articole pe care le poţ posta în diverse publicaţii şi în care poţi să strecori inteligent un link sau mai multe spre site-ul tău. 
Advertorialele funcţionează fantastic pentru atragerea interesului pentru că aparent nu îţi vând nimic, ci îţi oferă soluţii, idei, ajutor, trucuri. 
Vinzi plante? Atunci scrie despre grădini frumoase, divulga secrete şi trucuri de tipul "Cum să...". Oferi valoare cititorilor, iar Google te validează ca fiind un business de încredere. Ca atare eşti investit şi cu mai multă autoritate. 

Află mai multe
Lasă lumea să afle..

Lasă lumea să afle..

Despre compania ta, despre o lansare, despre realizările tale, brandul tău, ofertele noi. 

Comunicatele de presă sunt bucăţi de conţinut folosite pentru promovarea cu tact a brandurilor, punând accent pe informare şi comunicare. Scopul lor este de a aduce la cunoştinţa publicului o anumită informaţie de interes. O structură bună de comunicat oferă răspuns la întrebările de bază: cine?, ce?, când? unde? şi de ce? 

Comunicatele pot fi preluate de media şi chiar dacă nu sunt preluate, ajuta la seo şi fac o impresie excelentă. 

Află mai multe
SEO înseamnă să construieşti linkuri creative

SEO înseamnă să construieşti linkuri creative

Link Building-ul este componenta uriaşă ce ţine de SEO off-page - ceva ce faci în afara site-ului tău, pentru a-ţi creşte autoritatea. 

Numite şi inbound link sau linkuri externe, backlinkurile sunt aur în procesul SEO. În prezent, aproape că este imposibil să fii în top 5 căutări din Google fără să ai linkuri de valoare în spate. 
Pentru că linkurile injectează autoritate în site-ul tău, făcându-l să fie mai valoros şi mai atrăgător pentru motoarele de căutare şi implicit pentru utilizatori. 

Află mai multe
Brandul este o poveste pe care o spui

Brandul este o poveste pe care o spui

O poveste unică şi memorabilă. O poveste care poate stârni emoţii, empatie, respect şi admiraţie. Pentru o firmă, brand-ul funcţionează ca o reputaţie. Vorbim de conştientizarea brandului atunci când clienţii îţi pot recunoaşte marca sau şi-o amintesc fără probleme. 

Gândeşte-te la Brand awareness ca la scheletul pe care îţi construieşti întreaga structură de business. Dacă acesta este solid, va fi mai uşor să ai succes vizibil: reach, trafic, impresii, conversii, clienţi mulţumiţi şi repetitivi.

Află mai multe

Care e procedura?

Postează articole doar în 3 minute

Un proces simplu și intuitiv pentru publicarea articolelor. Totul durează doar 3 minute de la crearea contului și până la publicarea articolului. Încearcă și tu. 

Pasul 1

Crează un cont

Îți creezi contul în mai puțin de 1 minut. Completezi numele, adresa de email și parola. Gata contul. Ai acces în aplicație, cu toate avantajele.

Pasul 2

Caută site-urile

Accesezi lista de site-uri și vezi indicatorii SEO pentru fiecare în parte (ahrefs, majestic, moz). E tot ce ai nevoie pentru o imagine de ansamblu.

Pasul 3

Adaugă credit

Alimentează-ți contul din platformă prin Mobilpay. Plata se face instant și nu aștepți deloc. Poți alimenta în funcție de prețul site-urilor dorite.

Pasul 4

Publică articolul

Completezi câmpurile articolului (titlu, conținut, poză), iar după ce apeși butonul de postare, acesta se publică instant. Vezi linkul imediat.

Întrebări frecvente

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

Dacă ai o altă întrebare decât cele listate mai jos, te rugăm să ne contactezi. Răspundem rapid prin email, tiket, apel sau chat. 

Pe ce nișe sunt site-urile înscrise în platforma InstaPress?

Avem site-uri din nișe diverse precum știri, bloguri, fashion, beauty, economie, politică, lifestyle și home& deco.

De ce să public pe site-urile înscrise în această aplicație?

Aproape toate site-urile din portofoliul nostru sunt cu vechime, au trafic și autoritate. Acestea te vor ajuta din punct de vedere SEO.

Am o firmă și aș vrea să plătesc cu OP. Se poate?

Desigur. După plasarea comenzii și selectarea modalității de plată, îți vom trimite o factură proforma pentru plata prin OP.

Ce să fac dacă nu am articolele sau advertorialele scrise?

Te poate ajuta un copywriter din platformă. Verifică oferta InstaPress după logarea în platformă și alege oferta potrivita

Cu ce mă ajută metricile din ahrefs, majestic și moz?

Cu ajutorul lor poți verifica rapid autoritatea unui site și astfel poți alege mai ușor publicațiile pentru difuzarea conținutului tău.

Vreau să public un articol despre casino-uri. Pot?

Acest tip de articol intră în sfera adult, alături de videochat și sexshop. Verifică în platformă ce site-uri permit publicarea.

Alege InstaPress pentru seoSucces

Sute de site-uri își cresc deja notorietatea în online și prezența în motoarele de căutare, cu ajutorul platformei noastre. Profită de oferte atractive, bonusuri și promoțiile periodice. 

180+

Site-uri în platformă. Și lista de site-uri crește constant.

500+

Clienți de top, din nișe variate (magazine, agenții, servicii etc).

100%

Rată de satisfacție pentru advertiseri, publisheri și copywriteri.

Vino să vezi platforma din spate. Înscrie-te Gratuit.

Fă un pas mic pentru rezultate semnificative.

Te putem ajuta să bifezi cu succes obiectivele SEO de linkbuilding ale afacerii tale. Pentru că niciodată nu a fost mai simplu să faci campanii de advertoriale seo. 

 • Suport prompt
 • Platformă intuitivă
 • Linkuri instant
 • Publicatii cu autoritate